fbpx

Social Media Uitbesteding

  • Social Media Uitbesteding

    Een goede strategie is nodig met het algo ritme van de verschillende social media kanalen om goed zichtbaar te blijven. Geen tijd en inspiratie om dit op een goede manier te doen? Besteed het aan ons uit!

    Vraag een offerte aan!

Waarom zou ik mijn social media uitbesteden?

Social Media wordt veel gebruikt door ondernemers om hun producten of diensten aan de man te krijgen. Zeker voor startende ondernemers is een social media kanaal het eerste wat ze aanmaken. Maar als ondernemer ben je vreselijk druk met allemaal andere zaken waardoor social media er volledig bij inschiet.

Waar het bij social media heel belangrijk is om consequent berichten te plaatsen, ontbreekt het voor ondernemers vaak aan tijd en inspiratie om zich er op die manier mee bezig te houden.
Uit onderzoek is gebleken dat zo’n 60% van alle ondernemers er binnen korte tijd al mee stopt. Zeker wanneer het in eerste instantie niet veel oplevert, laten ze het er vaak maar bij of laten ze een stagiaire het opknappen.

Echter zonder goede strategie is het door het algoritme van de verschillende social media kanalen lastig om goed zichtbaar te blijven. Dat kun je oplossen door het bij ons uit te besteden.
We kunnen heel ver in de informatie van het bereik van je posts duiken. We hebben o.a. de mogelijkheid om te zien wie je volgers en potentiële volgers zijn, wanneer ze het meest online zijn en wat ze bezighoudt. Door daar op een leuke, creatieve manier op in te spelen, kunnen we voor maximale exposure zorgen. Wij beschikken over de juiste tools die je daar voor nodig hebt. Wij zijn daarmee veel goedkoper en onze diensten zijn veel lucratiever dan een extra kracht.

“Wij zijn klant van Social Media Partner. Zij verzorgen onze social media kanalen. Ze zijn creatief en duiken in de behoefde van de klant. Hierdoor kunnen ze passende en unieke posts maken wat ons zichtbaarder maakt. We zien dit door in de groei van ons kantoor. Kortom, wij raden Social Media Partner zeker aan!”

“Social Media Partner is dé specialist wanneer het om je zichtbaarheid op social media gaat. Zij weten exact waar je onderscheidend vermogen ligt. En daar gaan ze mee aan het werk. Haar reclame achtergrond en expertise in grafische vormgeving maakt dat eigenaar van het bureau Bianca iedere keer opnieuw met de meest creatieve ideeën komt. Met haar enorme netwerk van influencers en haar kennis van social media platforms is zij zelf eigenlijk de grootste influencer. Bianca een prettige, krachtige vrouw, die vol passie haar eigen bedrijf runt.”

Creatief team

Met onze reclame achtergrond en ons talent voor grafisch ontwerp kunnen we de meest ludieke acties verzinnen en je content er fris en professioneel uit laten zien!

Wij zorgen met onze creatieve uitspattingen voor reuring en levendigheid!
Jouw socials moeten leuk zijn om te volgen en daar kunnen wij voor zorgen!

Je eigen social media manager

Je krijgt je eigen persoonlijke social media manager die zich volledig verdiept in jouw bedrijf en die als geen ander weet hoe je moet inspelen op de actualiteiten binnen je branche. We helpen je om een goede strategie te bepalen, we bedenken ludieke acties en we houden je social media consequent voor je bij. Wij helpen je graag om je naamsbekendheid en online zichtbaarheid te vergroten. Daarmee genereer je nieuwe leads en vergroot je je omzet!

Jouw eigen social media manager weet hoe je op de beste manier kan communiceren met je eigen doelgroep, welke social media kanalen je hiermee het beste kan inzetten en welk
beeldmateriaal het beste tot zijn recht komt.

Gericht adverteren

Dit doen we d.m.v. van retargeting, oftewel adverteren gericht op mensen die je website hebben bezocht. Zo kun je mensen die zijn afgehaakt op de website wellicht toch overhalen om eens een afspraak te maken.

Daarnaast kunnen we look-a-likes vinden met dezelfde soort interesses als de mensen die jouw webiste hebben bezocht en hier gericht op adverteren via de socials. Zij zijn misschien nog niet bekend met je bedrijf, maar zij zijn wellicht wel geïnteresseerd in je producten of diensten! Door gericht op deze mensen te adverteren is er een grotere kans op een gigantisch succesvolle campagne.

De reden waarom is heel simpel.
Wanneer je op Facebook een doelgroep selecteert, weet je dat meer organisaties deze zullen kiezen. Om deze reden zullen Facebook en Instagram je filteren. Als je gaat retargeten en daar ook look-a-likes bij vindt, dan heb je je eigen unieke doelgroep. Niemand heeft exact deze doelgroep. Facebook zelf wil ook interactie en daarom zullen ze dit belonen en wordt het gesponsorde bericht voornamelijk in de tijdlijn geplaatst van de actieve profielen. Het bedrag dat je besteed aan paid advertising door het op deze manier te doen, kan ongeveer 10% van de totale omzet zijn die je hieruit kan halen!

Heldere rapportages

Aan het eind van de maand krijg je een overzicht van hoe je uitingen het hebben gedaan op de social media kanalen.

We kunnen heel ver in de informatie van het bereik van je posts duiken.
We hebben o.a. de mogelijkheid om te zien wie je doelgroep en potentiële doelgroep is, wanneer ze het meest online zijn en wat ze bezig houdt. Door daar op een leuke, creatieve manier op in te spelen kunnen we voor maximale exposure zorgen!

Wij beschikken over de juiste tools die je daar voor nodig hebt.
Uiteindelijk zijn wij daarmee veel goedkoper en zijn onze diensten veel
lucratiever dan een extra kracht.

Materiaal dat tot de verbeelding spreekt

Een bericht met een goede foto of video valt nog meer op en volgers beoordelen je bedrijf ook snel op de kwaliteit van dat beeld. Daarom verzorgen wij ook bedrijfs- en productfotografie.

Door onze samenwerking met een professionele cameraman en regisseur kunnen we ook kwalitatief hoogwaardige promovideo’s produceren.

Webcare

Te weinig tijd om op alle berichten van social media te reageren?

Wij nemen het van je over vanaf 150 per maand!

De gunfactor, de klantervaring en de klantbeleving stijgen zeer sterk als er leuk gereageerd wordt op de berichten die je volgers je sturen. Kijk maar eens naar de populariteit van grote bedrijven als bijvoorbeeld KLM, alleen al doordat er leuke interactie is met de volgers. Maak je als bedrijf uniek!