fbpx

Influencer Marketing

Door het specialisme op het gebied van zichtbaarheid, zijn we zeer sterk in de influencermarketing. Door de explosieve groei van het gebruik van social media zijn bloggers en influencers een belangrijke groep die precies weten hoe ze op grote schaal de aandacht kunnen trekken van een groot publiek. Zij passen zich constant aan. Ze staan dichtbij de consument en bij wat die consument op dat moment belangrijk vindt. Social Media Partner heeft een geweldige samenwerking met de top van de Nederlandse influencers en unieke talenten. Daarmee kunnen we samen jouw merk naar een hoger niveau tillen!

De tijd dat je rendement haalde uit elke euro die je besteedde aan marketing bij de traditionele media ligt ver achter ons. Tijden zijn veranderd. Als je echt exposure wilt voor jouw product of merk, maak dan gebruik van een influencer.

Hierdoor wordt jouw product in één klap door duizenden mensen gezien. Wij koppelen je aan de influencer die het beste bij jouw merk past. Daardoor bereik je in één keer jouw eigen doelgroep.

WAAR BEN JE NAAR OP ZOEK?

Natuurlijk zoek je een influencer of uniek talent dat aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf of het gevoel dat jouw merk oproept. Daarom gaan we graag samen die zoektocht aan tussen alle toonaangevende talenten, influencers en artiesten waarmee we samenwerken.

Hiermee halen we een optimaal resultaat uit jouw online-campagne.