Patrick Martens

Patrick Martens is een veelgevraagd presentator en acteur. Sinds vorig jaar is Patrick de vaste theater-, film- en musicaldeskundige van RTL Koffietijd en SBS Shownieuws. Wekelijks te gast in de studio- en zeer regelmatig als reporter achter de schermen aanwezig. Patrick heeft zijn sporen als acteur, en de laatste jaren ook als presentator, inmiddels dubbeldik verdiend.

Hij was te zien in talloze grote bioscoop- en televisiehits en heeft ruim twee jaar de rol van zijn leven gespeeld als PR-agent (Sy Spector) in de hitmusical The Bodyguard. Films als Keet en Koen en de Speurtocht naar Bassie en Adriaan, App, Hartenstraat, Gooise Vrouwen 2, Jack bestelt een broertje en Fashion Chicks zijn enkele van de vele producties waarin Patrick te zien is geweest.

Daarnaast is Patrick een veelgevraagd stem-acteur. Zijn hoofdrollen in de bioscoopfilm ‘Rikkie de Ooievaar’ en de serie ‘Hoe tem je een Draak’ zijn treffende voorbeelden.

Op televisie maakte Patrick zijn debuut in GTST en iets later in de serie Zoop waarna hij ging presenteren voor onder andere Nickelodeon, RTL Telekids en RTL Breakfastclub. Maar ook Moltalk voor AvroTros staat op zijn indrukwekkende cv. Zijn onweerstaanbare performance tijdens Celebrity Stand-up op Comedy Central was onlangs op televisie te zien en liet zien dat er ook een komiek in hem schuilt. In het najaar van 2018 danste Patrick samen met Marlayne Sahupala de sterren van de hemel in het populaire prime-time RTL4 televisieprogramma Dance, Dance, Dance. Ze hebben het geschopt tot de halve finale. Patrick’s humor, spontaniteit, onbevangenheid en enorm doorzettingsvermogen werd met groot applaus ontvangen.

Door zijn brede ervaring en onmetelijke enthousiasme en vakmanschap is Patrick een veelgevraagd presentator voor evenementen.

Kortom, met Patrick kun je de plank nooit mis slaan!

34.500