Mandy Ronda

Mandy Ronda is als sexuologe, spreker, coach, trainer en schrijver het Nederlandse boegbeeld voor seksualiteit. Naast haar werk als seksuologe waar ze singles en stellen helpt met alles rondom seksualiteit en relaties, wordt in de media veel om haar expertise gevraagd.

Als seksjuf had ze een vaste rubriek in het programma ‘Spuiten en Slikken’ en regelmatig worden er voor o.a. nieuwsuitzendingen om haar mening gevraagd naar bijvoorbeeld de #metoo affaire en slutshaming. Daarnaast is ze vaste spreker bij verschillende erotiek beurzen en congressen over seksualiteit en geeft ze masterclasses over de meest uiteenlopende onderwerpen.
Tevens staat Mandy in de VIVA400! Een lijst met inspirerende vrouwen, die uitblinken in hun vakgebied.

Nu zij ook op Instagram actief is, groeit het aantal volgers fors. Binnen een half jaar zit ze op bijna 12000 volgers. Mandy wordt steeds bekender door de televisieproducties en dat merken we. Naast Instagram krijgt haar webpagina ook gemiddeld zo’n 3000 unieke bezoekers per maand. Inmiddels wordt het merk Mandy Ronda een partij waar merken zich graag aan willen verbinden.