fbpx

Optimale exposure voor jouw product

Je geeft als marketingafdeling veel geld uit aan advertenties in kranten en bladen waar je het resultaat niet van kan meten. Advertenties die veelal worden gezien door mensen die je helemaal niet probeerde te bereiken. En veel erger nog, advertenties die niet door jouw volledige doelgroep worden gezien.

Te weinig resultaat toch uit elke euro die je hieraan besteed hebt?
Online branding of online marketing bieden dan ook een geweldige en snelle mogelijkheid om jouw merk daar onder de aandacht te brengen waar jij dat wilt.

Wat kunnen wij je bieden?

Social media uitbesteding
• Campagnes op maat
• On- en offline eventmanagement
• Persoonlijke social media adviseur
• Zichtbaarheid
• Sterke branding
• Crossmediaal bereik
• Meer naamsbekendheid
• Promotievideo’s gedraaid door een professionele crew met broadcast apparatuur

Door onze samenwerking met de top van de Nederlandse influencers en unieke talenten kunnen we jouw merk naar een hoger niveau tillen! Zij hebben een enorm bereik en daardoor kun je je campagne direct, snel en effectief op een specifieke doelgroep richten.

Wil jij je product op een ludieke wijze promoten?

Samen bedenken en produceren we een toffe promotievideo!

De video wordt opgenomen door een professionele crew met broadcast apparatuur en zal gemonteerd worden in een professionele edit suite. Dit garandeert de kwaliteit van het eindresultaat. Uiteraard krijg je de video op DVD en stick, zodat je deze na de campagne voor eigen doeleinden kunt gebruiken.

Een promotievideo kunnen we al produceren vanaf 1500 euro!

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een leuke promo á vlog op te nemen. Dit is een speelse manier van een promo video maken, waarbij de kosten veel lager zijn. Er wordt hier geen gebruik gemaakt van broadcast materiaal. Deze video wordt wel door een professionele cameraman/vrouw gemaakt en gemonteerd.

Meer mooie promovideo’s bekijken? Kijk dan ook eens op ons YouTube kanaal!

Online campagnes combineren met jouw evenement

Natuurlijk begrijpen we best dat er momenten zijn dat je niet alleen maar online wilt communiceren, maar gebruik wilt maken van een talent of influencer in levende lijve.

Een groot aantal van onze online toppers hebben ook ervaring als spreker, dagvoorzitter of presentator van evenementen en congressen. Een gouden combinatie toch?! Het gezicht van jouw uitgebreide online campagne, die ook meer klanten of gasten naar jouw evenement trekt!